Wat onze provider te vertellen heeft.

Forum aankondigingen
Plaats reactie
Ankertje
Berichten: 9161
Lid geworden op: vr mei 19, 2006 8:03 pm
Locatie: The Netherlands.
Contacteer:

Wat onze provider te vertellen heeft.

Bericht door Ankertje » di sep 05, 2006 8:19 pm

Op de website van onze provider werd het navolgende gemeld.
We vertrouwen er nu op dat ze de zaak nu goed onder controle hebben.

Meldingen
04-09: Momenteel zijn er wederom problemen met server mijneigenserver.com.
Zoals u wellicht vernomen heeft hebben kwaadwillenden wedrom toegang getracht te verkrijgen tot het systeem. Dit na eerdere pogingen daartoe. Tijdens de laatste herinstalatie zijn er extra veiligheidsmaatregelen genomen, echter lijkt een klant het doelwit te zijn van systematische aanvallen. Wij onderzoeken welke klant(en) er onveilige scripts/bestanden hebben en zullen daarop wederom maatregelen ondernemen.
Tevens zijn we samen met externe beveiligingsexperts nogmaals het systeem aan het bekijken op het gebied van veiligheid.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat klanten op deze server niet blij zijn met deze situatie. Wij zijn hier ook niet blij mee en spenderen nu ettelijke nachten aan deze problematiek. Wij zullen ons 200% inspannen om alles tot een goed einde te brengen en bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak.

Wij hopen op uw begrip in deze.

Updates zullen via deze pagina volgen zodra er nieuws is.


UPDATE 23:00De emailfunctionaliteit is inmiddels hersteld, de websites zullen later vanavond/vannacht weer werken
UPDATE 07:00Ook de webserver is weer actief. De instellingen voor beveiliging staan nu erg strak afgesteld, waardoor het kan voorkomen dat sommige sites nog niet goed functioneren. In de loop van de dag zullen we de instellingen nog optimaliseren. U krijgt hierover via email verdere informatie.

Heb je postings of PB-tjes gemaakt en verzonden die belangrijk zijn denk er dan aan dat die vanaf 31-08-2006 verloren zijn gegaan. Zeker de PB-tjes kan je beter nog een keer aanmaken en verzenden.
De onzin en de noodzaak, ze naderen de grens.....

Kayak.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast