Maatwerk rondreizen Kenia & Tanzania

Afbeelding

Moderator: BOC P&R-Team

Plaats reactie
onskenia.nl
Berichten: 4
Lid geworden op: zo dec 06, 2009 3:01 pm
Contacteer:

Maatwerk rondreizen Kenia & Tanzania

Bericht door onskenia.nl » zo dec 06, 2009 7:37 pm

Afbeelding
Specialiteit OnsKenia
Velen bieden de safari van uw dromen aan wat maakt ons nu uniek. Geboren in Kenia en vele reizen door het land heeft bijgedragen aan de kennis. Deze kennis stelt ons in staat mooie dromen te verwezenlijken voor onze klanten.

Lokaal opereren we in Kenia onder de naam Woni Safaris, de naam ontleend uit de lokale taal en betekent visie. Het was onze gezamenlijke visie die er toe heeft bijgedragen om onafhankelijk te opereren zonder verdere tussenkomst van derden.


Afbeelding
Safari plannen
Het plannen van een safari daar kunnen wij een ieder bij helpen. Tijd is relatief en een spaarzaam goed. Het is dan ook belangrijk om deze beperkte vrije tijd optimaal te besteden. Wij realiseren dit als geen ander.

Een reis naar Kenia is bepaald geen verkeerde keuze. Uw keuze bepalen welke accommodatie lodge, bushcamp, guest farm, game farm of strandhotel. De diverse delen van het land blinken ieder uit in eigen schoonheid, Het gevarieerde aanbod maakt het mogelijk om iets unieks te vinden dat perfect bij u past. Belangrijk is echter een goed advies en bijbehorende voorbereiding dat kunnen wij u bieden.


Dromen beleven
Voor een ieder die ooit over Afrika heeft gedroomd is er een moment gekomen om te willen vertrekken. De droom om te reizen over stoffige wegen. Zoeken naar het wild wat verborgen is in het hoge gras op de savanne, het luipaard wat verscholen ligt te luieren in het dichte bladerdak van een boom.
Het plannen van een safari begint bij het zoeken naar informatie over een safari in dit geweldige land, waar moet ik zijn en wanneer is de beste tijd.
Begin met een degelijke voorbereiding om uiteindelijk de droom te realiseren. Wij staan u verder bij om deze droom te verwezenlijken met onze kennis.


Afbeelding
Voorbeeldreis aanpassen
Het is mogelijk om de standaard rondreis aan te passen aan uw eigen wensen. Er zijn veel alternatieve mogelijkheden en op onze website staan veel ideeën. U bent vrij om een voorbeeldreis aan te passen naar eigen behoefte, waarna wij u een aangepaste offerte toezenden.


Persoonlijk advies
OnsKenia maakt graag in overleg met u vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies. Bij ons op kantoor kunt u in alle rust uw vragen stellen en stelt het ons in staat om u van goed advies te voorzien.

Avonduren zijn ook mogelijk indien u dit beter past om uw tijd optimaal te kunnen benutten. Avonduren zijn van maandag t/m vrijdag op ons kantoor in Nieuwegein.

U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen op telefoonnummer 030-2204385 030-2204385 na kantoortijd 06-53783467 06-53783467 .


Afbeelding
Maatwerk duurder
Een van onze specialiteiten is het op maatwerk aanbieden van de rondreizen door Kenia en Tanzania. Het voordeel van maatwerk is het inrichten van uw rondreis aan de hand van uw wensen en eventueel het beoogde budget.
Aan de hand van uw wensen beginnen wij met inventariseren en passen onze expertise toe om uw rondreis uit te werken. Wij adviseren u bij keuze van de lodges en tented camps om binnen uw budget een rondreis samen te stellen. Maatwerk is niet duurder al onze reizen zijn privé safari's en geeft de reiziger de mogelijkheid om naar eigen inzicht de reis samen te stellen.


Aanvraagformulier
De onderstaande knop opent een nieuw venster zodat u kunt navigeren tussen het hoofdvenster en het formulier.

Op het formulier worden districten en parken aangegeven waardoor u kunt blijven wisselen voor informatie.

Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast