Lid Worden

Ons forum is toegankelijk voor iedereen die zich heeft geregistreerd als forum gebruiker. Registeren voor het forum is gratis en kan hier. Na registratie krijgt je toegang tot een grote hoeveelheid informatie over de Club, uiteraard de Honda Super Blackbird maar ook informatie over andere merken zoals BMW, Yamaha, Kawasaki enz..

Wil je echter volledig toegang krijgen tot het forum inclusief uitgebreide forum mogelijkheden en toegang tot de technische fora en vraagbaak, wordt dan Blackbird Owners Club donateur! Als BOC donateur kan je naast dit voordeel ook gratis deelnemen aan ritten en evenementen, tenzij er een kleine bijdrage wordt gevraagd. Mocht je een keer mee willen doen met een rit en geen BOC donateur zijn, dan kan dit uiteraard. We vragen dan wel een kleine bijdrage wat normaal gesproken €5,00 is.

Wil je BOC donateur worden, maak dan de clubbijdrage van €15,00 per kalenderjaar over naar het volgende rekeningnummer. Vergeet niet je Nickname en clubjaar op de betaling te vermelden.


ING rekening nummer NL20 INGB 0004 3625 26
t.n.v. Blackbird Owners Club


For our International members, Account / Bank information:
Bank: ING
IBAN: NL20 INGB 0004 3625 26
BIC: INGBNL2A


De bijdrage van BOC donateurs en het inschrijfgeld voor ritten van niet- BOC donateurs evenals inkomsten van onze sponsoren wordt gebruikt om de (onderhouds) kosten van het forum te betalen. Daarnaast worden met deze inkomsten ook de kosten betaald voor het organiseren van ritten of bijvoorbeeld de zaalhuur bij een evenement of treffen.

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal BOC donateur zullen worden. De voordelen mogen duidelijk zijn. Wil je dat niet dan kan je gewoon forumgebruiker blijven of worden. Je kunt dan echter geen gebruik maken van de voordelen die bij het BOC donateurschap horen.


Het bestuur BOC