Lid / Donateur Worden

Het Blackbird Owners Club forum ofwel het BOC forum is toegankelijk voor iedereen die zich heeft geregistreerd als forum gebruiker. Registeren voor het forum is gratis en kan hier. Na registratie krijgt je toegang tot een grote hoeveelheid informatie over de Club, uiteraard de Honda Super Blackbird maar ook informatie over andere merken zoals BMW, Yamaha, Kawasaki enz..

Wilde je voorheen echter volledig toegang krijgen tot het forum inclusief uitgebreide forum mogelijkheden en toegang tot de technische fora en vraagbaak, dan moest je BOC Member worden. Dit werd je door betaling van lidmaatschapsgeld. Echter sinds 01-01-2020 zijn we hiermee gestopt en krijg je automatisch volledig toegang tot het forum na registratie. De reden hiervan is dat we vinden dat het forum zoveel prachtige herinneringen heeft aan de BOC en daarnaast over een zeer uitgebreide kennisbank beschikt dat we dit aan iedereen beschikbaar willen stellen en niet willen dat deze herinnering en kennis verloren gaat.

Met een aantal vrijwilligers zorgen we er voor dat het forum beschikbaar blijft echter, er zijn wel kosten aan verbonden. Ben je ook van mening dat het forum beschikbaar moet blijven, wordt dan Donateur. Alleen met het Donateursschap kunnen we het forum blijven onderhouden. Een Donateur herken je aan de gouden sterrren onder de nickname.

Wil je BOC donateur worden, maak dan de bijdrage van €15,00 per kalenderjaar over naar het volgende rekeningnummer. Vergeet niet je Nickname en clubjaar op de betaling te vermelden.


ING rekening nummer NL20 INGB 0004 3625 26
t.n.v. Blackbird Owners Club


For our International members, Account / Bank information:
Bank: ING
IBAN: NL20 INGB 0004 3625 26
BIC: INGBNL2AHet bestuur van de BOC