Er veranderd hier iets, van Vereniging naar Stichting.

Forum aankondigingen
Gesloten
Gebruikersavatar
BOC
Site Admin
Site Admin
Berichten: 27
Lid geworden op: wo mei 10, 2006 6:56 pm
Contacteer:

Er veranderd hier iets, van Vereniging naar Stichting.

Bericht door BOC » wo okt 21, 2015 6:26 pm

Nu de gemiddelde Blackbird fanaat zijn geliefde motor al een poosje niet meer heeft is hier het forum bezoek hier rustiger geworden. Zo ook alle activiteiten binnen de club. Vaak rijden wij nu op andere motoren, wel met elkaar, maar minder vaak dan we eigenlijk willen.

De Blackbird komt in andere handen. Steeds vaker is het een jonger publiek die wel de weg naar ons forum weet te vinden maar niet het fanatisme heeft dat wij ooit hadden. Ondanks dat de Blackbird nog steeds een modern concept is, dat vinden wij, is hij minder in het straatbeeld te zien als dan hij ooit was.

Om er nu voor te zorgen wat onze vereniging, de BOC, Blackbird Owners Club, ooit aan informatie, kennis en geschiedenis rond deze motor bij elkaar heeft gebracht niet verloren te laten gaan is op de laatste Algemene Leden Vergadering besloten de vereniging te ontbinden.

Dat klinkt heftig en raar maar heeft beslist een belangrijk doel. De vereniging in de bestaande vorm blijven besturen, met een tanende belangstelling voor de Blackbird en voor de BOC, is gewoon te veel werk. Het is daarom, dat er besloten werd de intrinsieke waarde van de BOC en haar fora onder te brengen in een stichting. Het doel van deze stichting is het bewaren van alle kennis en fora met behulp van de gelden die ooit bij de BOC als vereniging zijn binnen gekomen en nog zullen binnen komen bij de stichting.

Daarom veranderd er in de beleving eigenlijk niet zo heel veel. Alles laten we min of meer gelijk. Het forum, de ritten. Alleen kan je geen betalend lid meer worden maar wel donateur. Donateurs zullen dezelfde voordelen hebben als het betalend lid ooit had. Met andere woorden de organisatie veranderd niet maar wel de rechtsvorm.

Op 25 augustus 2015 werd de BOC als vereniging ontbonden. Waarom 25 augustus? Dit is de oprichtingsdatum van de BOC nu 15 jaar geleden en dat vonden wij wel toepasselijk. Er wordt nu gewerkt aan het oprichten van de stichting. Leden worden automatisch donateurs, voor forum gebruikers zal verder niets veranderen.


We houden jullie op de hoogte van de voortgang!


Met vriendelijke groet,

Bestuur BOC.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast